05. december 2018 - 03:44 Der er 5 kommentarer

Mail notifications på Eksperten.dk

De er fra det gamle system med point.
Nu er der ingen adgang til noget med mails, og man får automatisk 1 mail pr emne man bare har læst.

Jeg vil gerne have der bliver ryddet op, og man får mulighed for at slå de mails fra. Jeg får 20+ om dagen, det system der sender dem ligger og cykler rundt i en gammel database fra dengang man gav point.

?
ebea Ekspert
05. december 2018 - 07:31 #1
Du har jo muligheden for at slå de emner fra, du ikke vil følge. Så reducerer du antallet af mails. Og når du deltager i et spørgsmål, ja så kommer der jo også følge svar på emnet ;-)

Slå emner fra her:
https://www.computerworld.dk/eksperten/followcategory
ole_madsen Ekspert
05. december 2018 - 09:45 #2
Jeg er ikke sikker på hvordan du forbinder mails med pointsystemet? - men er enig med ebea i, at du jo selv vælger hvilke kategorier du vil have notifikationer om - og hvis du har deltaget i et spørgsmål, får du opdateringer - indtil du i bunden vælger at klikke "Følg dette spørgsmål" fra... - så får du ikke flere på det specifikke spørgsmål.
ole_madsen Ekspert
05. december 2018 - 09:46 #3
Ah - knappen hedder så "Stop med at følge dette spørgsmål", når man først har klikket "følg" :-)
05. december 2018 - 16:54 #4
jeg følger ingenting. modtager tonsvis af mails
michael_stim Ekspert
05. december 2018 - 17:34 #5
#4
Du fölger alt du har deltaget i mm du klikker på knappen omtalt i #3
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.