05. december 2018 - 03:44 Der er 5 kommentarer

Mail notifications på Eksperten.dk

De er fra det gamle system med point.
Nu er der ingen adgang til noget med mails, og man får automatisk 1 mail pr emne man bare har læst.

Jeg vil gerne have der bliver ryddet op, og man får mulighed for at slå de mails fra. Jeg får 20+ om dagen, det system der sender dem ligger og cykler rundt i en gammel database fra dengang man gav point.

?
ebea Ekspert
05. december 2018 - 07:31 #1
Du har jo muligheden for at slå de emner fra, du ikke vil følge. Så reducerer du antallet af mails. Og når du deltager i et spørgsmål, ja så kommer der jo også følge svar på emnet ;-)

Slå emner fra her:
https://www.computerworld.dk/eksperten/followcategory
ole_madsen Ekspert
05. december 2018 - 09:45 #2
Jeg er ikke sikker på hvordan du forbinder mails med pointsystemet? - men er enig med ebea i, at du jo selv vælger hvilke kategorier du vil have notifikationer om - og hvis du har deltaget i et spørgsmål, får du opdateringer - indtil du i bunden vælger at klikke "Følg dette spørgsmål" fra... - så får du ikke flere på det specifikke spørgsmål.
ole_madsen Ekspert
05. december 2018 - 09:46 #3
Ah - knappen hedder så "Stop med at følge dette spørgsmål", når man først har klikket "følg" :-)
05. december 2018 - 16:54 #4
jeg følger ingenting. modtager tonsvis af mails
michael_stim Ekspert
05. december 2018 - 17:34 #5
#4
Du fölger alt du har deltaget i mm du klikker på knappen omtalt i #3
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.