MHJ Praktikant
05. december 2018 - 21:02 Der er 4 kommentarer

Nybegynder

Hej :)

Jeg ved godt at dette sikkert er et meget bredt spørgsmål, der måske er svært at besvare, men jeg prøver alligevel.

Jeg er til sommer færdig med min kandidat i tekno-antropologi (brobygger i mellem teknik og mennesker). Jeg har en ide om, at det ville give mig en bedre chance på jobmarkedet, hvis jeg havde en form for programmering/IT-kursus med i bagagen.

Nu er spørgsmålet bare, hvilken?

Håber der er nogle der har nogle kreative bud :)
05. december 2018 - 23:14 #1
et kursus er ikke nok. for at en IT egenskab skal være noget værd, skal den være årelang.
snestrup2000 Professor
06. december 2018 - 00:15 #2
HEJ,

Hvis jeg siger at du skal tage et kursus i programmeringssproget XXXXX, kommer der straks mindst 10 andre som siger at du skal tage sproget YYYY.  Nogen går efter svigermoren mens andre går efter datteren.  Og så kommer der en laaaaaang debat om det ene sprog versus det andet / de andre.  Rådet er:  Undersøg markedet og vælg det sprog, som du synes er lettest for dig at lære.  Snak med nogen som ved hvad de snakker om og nøjes ikke bare med een programmør, find alle dem du kender , hør deres mening(er) og drag din egen mening  ud fra det du hører. Stil spørgsmål om dit og dat, og på et eller andet tidspunkt i fremtiden ved nøjagtigt hvilket sprog du vil vælge.  Så held og lykke med valget når den tid kommer. 

KR.
06. december 2018 - 02:58 #3
Lær et sprog hvor du kan lave noget konkret.
Hvis du kan sproget C++ er det relevant at lave et spil.. hvis du kigger på nogle sprog som php er det relevant at lave hjemmesider.
Find noget der er relevant du vil lave, og find ud af hvad det er lavet med/af og sæt dig så ind i det og fremstil et produkt.
Hvad end du har på dit CV, når du søger et job, skal der kun stå ting på dit CV som er relevant for jobbet. alt andet skal slettes.
CRKrogh Ekspert
06. december 2018 - 12:12 #4
Blot en tanke, men med en kandidat i tekno-antropologi, kunne det være en oplagt mulighed at se på projektledelse?

Her vil indgangen oftest være et værktøj (f.eks. Prince2 eller SCRUM) og et rammeværk, som IPMA, hvor du "arbejder dig op fra bunden". Det vil give dig en bredt anerkendt tilgang til det, og endog RIGTIGT mange muligheder!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.