Teknikblind Juniormester
20. december 2018 - 22:42 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Download af lovlige 3D film

Hej
Jeg har koblet en ekstern harddisk til mit fjernsyn, hvor jeg har film på.
Har en enkelt 3D film liggende, men vil gerne have flere. Findes der en hjemmeside, hvor man lovligt kan købe 3D film til download?
eurositi Ekspert
20. december 2018 - 23:46 #1
Jeg har ikke kunnet finde butikker, der specialiserer sig i 3D-film (jeg antager, at du mener biograffilm produceret i 3D og ikke alle mulige former for udgivelser i 3D?)
Amazon har i lighed med andre onlinebutikker ofte både 2D og 3D-udgaver af film i sortimentet, Gravity, Avatar m.fl.. De fås både som disc og til download. Det er dog ofte, at distributionsrettighederne til download-udgaverne ikke gælder i alle lande, hvilket man desværre ikke kan se, før man forsøger at købe filmen.

Der er et ret begrænset udvalg - hvis vi taler om store film produceret i 3D. Kynikere vil sige, at markedet for 3D film er dødt igen, efter Avatar-opblomstringen for små ti år siden. Men derefter fulgte en lang række tarvelige forsøg på at tjene ekstra penge på ret dårligt producerede 3D-film.

Det lader til, at det mere er film i 4K opløsning, som sælger for tiden.
Teknikblind Juniormester
04. januar 2019 - 13:14 #2
Hej

tak for svar. Ærgerligt, at man har 5 sæt 3D briller og et 3D TV, og så faktisk ikke kan bruge det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.