phest Juniormester
10. oktober 2019 - 12:57 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Ændringer i styles.css ændrer ingenting i Genesis child-tema

Hej, sidder og nørkler med et mærkeligt problem. Jeg har hentet og installeret Genesis forældre-temaet, og bruger det sammen med Genesis-Sample child theme, som Studiopress har lavet. Det spiller, men jeg bøvler altså med at finde ud af, hvor de har begravet den CSS-fil, der betyder noget.

Ifølge min egne forventninger og Chromes inspektør-værktøj, er det filen style.css i themes\genesis-sample\, der styrer løjerne. Og jeg kan sagtens ændre css'en i inspektøren og se ændringerne. Men når kopierer koden over fra inspåektøren til filen eller på anden måde ændrer i den  sker der ingenting. Det samme er tilfældet, hvis jeg bruger wordpress' egen text-editor. Den gør heller ingen forskel.

Men hvis jeg bruger det custom css-værktøj, der ligger i tema-tilpasseren, så virker det.

Det må I rigtig gerne hjælpe mig med at forstå. Jeg er meget langt fra at være en haj, men jeg har nørklet nok med Wordpress og tema-forældre og -børn til at vide, hvordan det burde virke. Jeg har googlet og gjort ved, men jeg kan altså ikke regne ud, hvorfor det er så bøvlet. På forhånd tak, phest
Halfdan Seniormester
10. oktober 2019 - 14:24 #1
Ved at klikke "Undersøg" eller "Se kildekoden" kan du se hvilken style-filer der bliver indlæst og i hvilken rækkefølge. Hvis du ændre i én, der så senere overskrives af en anden der indlæses senere, overskrives dine ændringer.

Hvis det stadig ikke er til at gennemskue vil jeg anbefale at anvende Customizer eller et Plugin (som simply CSS) for at tilføje ændring, som sikre dig at du enten visuelt kan se at ændring finder sted eller tilføjer den som sidste style sheet til din hjemmeside.

Hilsen
Halfdan
Udvikler og lokal SEO specialist
Miklagard
a3-seo.dk Guru
10. oktober 2019 - 16:21 #2
Du har ikke sendt nogen URL til siden du "Nørkler" med, samt en nærmere beskrivelse af, hvad du vil opnå. Så det bliver svært at svare dig optimalt!

Men efter din tilføjelse i CSS, kan du forsøge dig med "!Important;", alternativt et z-index spørgsmål. Ikke meget hjælp, uden at kende url og problemstilling ;-)

Held og lykke! ellers må du vende tilbage med info ...
phest Juniormester
22. oktober 2019 - 15:36 #3
Mange tak skal I have, allesammen
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.