Avatar billede martin_moth Mester
04. november 2019 - 11:46 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Microsoft Surface pro 4 med 2 eksterne skærme

Hej
Jeg har en Microsoft Surface Pro, der sædvanligvis står i en docking station. Fra denne docking station er der ET HDMI stik, som jeg kan sætte en ekstern skærm til.

Jeg kan fra PC'ens egen HDMI sætte en ekstern skærm nr 2 til - men det bliver noget kabel-bøwl.

Kan jeg via min docking tilkoble 2 eksterne skærme med en form for splitter? De 2 skærme skal ikke være kopier af hinanden, men selvstændige skærme hvor jeg kan have 1 program kørende på den ene skærm, et andet på den anden, og så et tredje på Surface Pro skærmen
Avatar billede poko1 Ekspert
04. november 2019 - 11:50 #1
Hvad siger den hvis du trykker på Windowstasten + P  Og vælger Udvid ?
Avatar billede ole_madsen Ekspert
04. november 2019 - 13:37 #2
Du kan ikke gøre noget direkte - man kan ikke splitte et HDMI signal i to.

Men du kan sætte et eksternt grafikkort på en USB-port, og der igennem få en ekstra skærm på. https://www.edbpriser.dk/soegning?q=usb+til+hdmi

Eksterne USB-skærmkort har dog visse begrænsninger, og gør sig det bedst til kontorarbejde. Du skal ikke forvente at spil vil køre særlig godt.

Der er begrænsninger i opløsningen og forsinkelse på opdateringen. Men til almindeligt kontorarbejde er de som regel fine.
Avatar billede martin_moth Mester
04. november 2019 - 14:03 #3
Hej. Tak. Et alternativ til et eksternt grafikkort på en USB-port (smart, hvade ikke hørt om det) er at købe en anden docking station med 2 udgange. Kan se at det kan fås : https://www.microsoft.com/da-dk/p/surface-dock/8qrh2npz0s0p/dq5l?activetab=pivot%3aoverviewtab
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester