Boejden Seniormester
07. november 2019 - 11:39 Der er 5 kommentarer

print screen forsvinder i mails

hej,
er der andre der oplever (det er nyt!!)  at ens printscreen ikke sendes med når de indsættes i en mail?
jeg bruger POP3 mail, Win 10
Hvis jeg sender en mail til mig selv, kommer alt med, men andre modtagere får ikke det indsatte - hvad sker der??
poko1 Ekspert
07. november 2019 - 13:31 #1
Hvordan indsætter du billedet?
Som gemt og vedhæftet eller højreklik og indsæt på meddelelses siden?
Boejden Seniormester
07. november 2019 - 15:04 #2
jeg bruger gerne gadvin printscreen, og indsætter med klik på højre museknap: sæt ind.
Og sådan har jeg gjort i mange år!
Men  nu er mailen renset, når den kommer frem - og den afsendte mail er også renset! når jeg kigger i afsendt bakken!?!?
poko1 Ekspert
07. november 2019 - 15:07 #3
Kender ikke gadvin printscreen Jeg bruger den indbyggede "prt sc sysrq "
Men det er måske ikke Windows?
poko1 Ekspert
07. november 2019 - 15:13 #4
Boejden Seniormester
07. december 2019 - 12:49 #5
læst et sted, at nogle mailsystemer er sat op til at afvise mails med indlejrede filer, som et billede/printscreen jo er, medens de kan komme frem, hvis de er som vedhæftede filer - så bestemmer modtageren jo selv, om den skal åbnes.
Kan det være hele forklaringen??
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.