jdann Mester
22. december 2019 - 11:37 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Indstillinger konvolutter

Hej
I Word 2016 kan man udskrive konvolutter. Det fungerer fint. Der er desuden mulighed for under indstillinger at " placere " modtager adressen højere eller lavere på konvolutten.
Mit problem er herefter, at jeg ved udskrivning af den næste konvolut skal igennem denne indstilling igen.
Er der en klog m/k som kan fortælle mig, hvorledes jeg låser denne indstilling.

Venlig hilsen
Jørgen Dann
claes57 Ekspert
22. december 2019 - 11:45 #1
Kan din opsætning gemmes som skabelon? Det burde være muligt at have det i normal.dotx filen, så du altid har din opsætning.
jdann Mester
22. december 2019 - 12:15 #2
Hej
Tak for svar - men hvordan gør jeg så det :)
Jan K Ekspert
22. december 2019 - 12:20 #3
lene-fredborg Ekspert
22. december 2019 - 13:00 #4
Mens jeg var i gang med at skrive et udførligt svar til dig, slog det mig, at jeg har forklaret det tidligere. Og jeg har fundet ud af, at det faktisk var til dig…

Se mine svar i denne tråd fra 2015:
https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1003868

Som også forklaret i 2015: Placeringen af adressen og afsender er styret at to typografier, ”Modtageradresse” (Envelope Address i engelsk version) og ”Afsenderadresse” (Envelope Return i engelsk version). Forklaringen var dengang skrevet til Word 2010. Den passer også i Word 2016.

Hvis du ændrer indstillingerne i dialogboksen, hvor du vælger adressen, bliver placeringen ikke gemt, som du har konstateret. Det er ”by-design” fra Microsofts side.

Hvis du vil have ændret placeringen for alle nye konvolutter, du opretter, skal du ændre definitionen af typografierne ”Modtageradresse” og ”Afsenderadresse”. ”Modtageradresse” har en speciel definition, hvor placeringen af adressen er styret af en tekstrude (frame) – og det er placeringen af den, du skal ændre.


Se min forklaring i #1 i tråden https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1003868.

Mht. ”Modtageradresse”: Dens placering er styret af en ”tekstrude” (frame). Du kan ændre placering af modtageradressen ved at ændre definitionen af tekstruden. Se min forklaring i de øvrige svar i den linkede tråd.
jdann Mester
23. december 2019 - 08:03 #5
Mange tak til Jan K og Lene -Fredborg.
Til Lene
Du har ret.
Jeg har spurgt til dette problem tidligere og du har svaret, men jeg må indrømme, at jeg ganske enkelt fandt ud problemet sidst du svarede, og jeg lod det derfor ligge, men skal jeg igang, så jeg prøvede at spørge igen.
Nu vil jeg så forsøge mig igen, men jeres forklaringer.
Problemet er nok mest mine lidt svage kendskaber til dybere forklainger :)

mange hilsener
Jørgen
poko1 Ekspert
23. december 2019 - 09:20 #6
Det er så flot at du kan med dine svage kend skaber kan  finde ud af at honorere dig selv for de andres indsats!
jdann Mester
23. december 2019 - 10:27 #7
Nå - hvad har jeg så gjort forkert - hvis jeg har honorerer andre forkert er det en fejl
poko1 Ekspert
23. december 2019 - 14:30 #8
Når man har fået hjælp og løsninger fra andre der har brugt tid på dig , så syntes jeg ikke det er i orden at markere sig selv som den der løste dit problem!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.