steen-h Juniormester
27. januar 2020 - 17:05 Der er 3 kommentarer

Arduino gsm fejler med ny simkort

Jeg har et gsm modul med en SIM800H.
Jeg har lavet et program som opretter en gprs forbindelse, det virker fint med et gammelt simkort men fejler med ny simkort, der er åbnet for data på abonementet. Man kan købe simkort lavet specielt til 2g men der er vel også mulighed for 2g i de nye simkort.

[div]

AT+CFUN=1

OK
AT+GSNK
AT+CCIDK
AT+CMGF=1

AT+CREG?

+CREG: 0,2

OK
AT+CGATT?

+CGATT: 0

OK
AT+SAPBR=3,1,Contype,GPRS

OK
AT+SAPBR=3,1,"APN","internet"

OK
AT+SAPBR=1,1

[\div]

Den fejler altid ved  AT+SAPBR=1,1
Er der en løsning på problemet.
michael_stim Ekspert
30. januar 2020 - 11:35 #1
Jeg synes du skal kontakte udbyderen, der vil du nok få et svar der ikke er gätterier. Ved at mange udbydere har lukket ned/snart lukker ned for 2G.
leif Seniormester
31. januar 2020 - 22:35 #2
Kører man 2G bør man klart overveje opgradering af sin hardware så der understøttes som minimum 3G
steen-h Juniormester
02. februar 2020 - 08:21 #3
#1 Jeg har kontaktet udbyderen som er Nettalk, de kan ikke hjælpe mig men henviser til simsupply hvor abonementet koster 22.5kr, ved Nettalk var der ingen abonement man betalte kun for forbrug.
Jeg kan godt bruge simkortet fra Nettalk i en gammel 2g telefon så de kan åbenbart blokere for data på 2g, ellers gør jeg det forkert, men det virker med andre simkort.

Har lige fået et fra cbb og det virker fint.


#2 Du har ret i at jeg burde opgradere hardwaren, det arbejder jeg også på, men man kan stadig få simkort som virker med data på 2g, men de billige abonementet kan jeg ikke få til at virke.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kontroversiel PowerPoint spreder sig blandt de ansatte hos KMD: Planlægger selskabet at reducere medarbejderstaben med 10 procent?
I marts 2021 skal der ifølge en lækket Powerpoint være 184 færre ansatte hos KMD Danmark. Men tallene er "ikke faktuelt korrekte," lyder det fra selskabet i en kortfattet meddelelse til Computerworld. Se PowerPointen-diasen her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.