Fjotte Mester
25. februar 2020 - 16:36 Der er 6 kommentarer

God mail

Hej er der nogle som kender en god mail ,jeg er træt af at få så mange junk mail .selvom jeg siger det er junk, får jeg dem stadig ,lige nu har jeg Outlook . Jeg har  En iPhone ,sidder i spændning og venter på svar på forhånd tak

Hilsen Lars
ErikHg Ekspert
25. februar 2020 - 17:21 #1
Jeg tror egentlig ikke at det er Outlook der er synderen, men derimod din udbyder.
Jeg har en stribe af mails der kommer ind, selvom jeg har markeret dem en uønskede hos min udbyder YouSee. Det er dog mest på min Samsung mobil, problemet optræder.
CRKrogh Ekspert
25. februar 2020 - 19:16 #2
Google er faktisk helt hæderlige til at filtrere skrald fra, og jeg vil egentlig også forvente det samme fra Microsoft.
ErikHg Ekspert
25. februar 2020 - 19:46 #3
I forbindelse med at YouSee i deres "genialitet" i efteråret 2018 lavede om på deres mailsystem, gik det helt galt. Jeg blev dagligt overdænget med mails især fra en afsenderadresser, der udgav sig for at være Ekstra Bladet, men ikke var det. Også alt mulig andet skrammet kom frem til min indbakke. Der var tale om i alt 50-60 mails i døgnet. Derudover kom så de mails der ikke var uønskede. Der gik laaaaaaaaaaaang tid, før der nogenlunde kom styr på tingene, og der kommer stadig mails ind, som jeg allerede har indstillet filtret hos YouSee til, at sortere fra. Dengang var der installeret Outlook 2010 på både min stationære og min bærbare, men siden hhv. oktober 2019 og januar 2020 er der installeret Outlook 2019 på dem begge. På min Samsung mobil kommer der dog oftere uønskede mails, end på mine to pc´er.
milter Ekspert
25. februar 2020 - 20:02 #4
Mængden af junkmail afhænger ikke på nogen af mailprogrammets evne til at skille skidt fra kanel. På det punkt tror jeg ikke, der er den store forskel. Mængden af den form for mails afhænger udelukkende af din egen færdsel og klik på nettet, dvs. hvor mange steder, du har efterladt din emailadresse.

Mailprogrammer har hver deres egne måder og filtre til at sortere den slags. Nogle, som f.eks. min egen Thunderbird, giver mig mulighed for selv at kategorisere modtagne  mails som skidt eller kanel, men mine egne erfaringer siger, at man alligevel  ikke slipper for proceduren med at gennemlæse alle modtagne mails, hvis man vil sikre dig mod at gå glip af en mail, man gerne vil reagere på.
ErikHg Ekspert
25. februar 2020 - 20:33 #5
Der er jo mails hvor det med tydelighed fremgår, at der er tale ikke bare spam, men også decideret fup og svindel. Jeg har flere gange været ude for at have fået mail fra "Nordea" og fra "Jyske Bank" selvom jeg ikke nogensinde har haft konti i disse banker.
Bl.a. har afsenderadressen sluttet på f.eks. .com eller it. Dette lugter for ikke at sige stinker langt væk af fup.
CRKrogh Ekspert
26. februar 2020 - 11:13 #6
...lige for at uddybe mit svar i #2 - så taler jeg om både Google og Microsoft som mailudbydere, altså dem der hoster mailboksen - ikke klientprogrammerne.

Spam-filtrering skal i første omgang ske her og kun efterlade lidt "rald" til slutbrugeren at sidde og pille i.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.