Uvanga Ekspert
05. marts 2020 - 14:22 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

VPN hastighed..

Der florerer divergerende opfattelser af hastighed på VPN forbindelser. Nogen siger det sløver internetforbindelse, andre siger det øger hastighed. Den sidste påstand skulle være at VPN omgår en evt. bevist sløvning (trottle) af forbindelse. Min egen erfaring er at forbindelse faktisk er hurtigere via VPN.
Er der nogen der har erfaring med dette.
Uvanga Ekspert
05. marts 2020 - 14:30 #1
Rettelse: trottle skal. være throttle
michael_stim Ekspert
05. marts 2020 - 15:10 #2
Tror det kommer an på hvilken tjeneste man bruger og hvor. Min bliver langsommere, en del langsommere.

Line = 250/100
WiFi = mellem 150 og 250 uden VPN, mellem 40 og 100 med VPN
VPN = PureVPN
Bruger VPN på "hemmeligt"
puren Ekspert
05. marts 2020 - 16:22 #3
I udgangs punkt vil en VPN forbindelse altid være langsommere end en ikke VPN forbindelse, din data skal jo forbi en VPN server før den kommer til dig
Uvanga Ekspert
05. marts 2020 - 21:18 #4
Jeg har testet både med og uden VPN. Umiddelbart er forbindelse  hurtigere med VPN end uden VPN. Men det kan nok variere fra gang til gang. Jeg anvender CyberGhost VPN.
a3-seo.dk Guru
08. marts 2020 - 14:44 #5
Min egen erfaring!
En VPN løsnng laver redirects, der forsinker. Så relevansen af hastigheder på VPN løsninger, er helt irrelevant!

Du ønsker af forskellige årsager at skjule dig, så lev med den langsommere hastighed.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.