Lars Praktikant
25. marts 2020 - 12:06 Der er 3 kommentarer

Skype for Business

For ibland invitationer til online møder hvor jeg skal bruge Skype for business,
Har en MacBook Air, og har downloaded SFB.
Har problem med at jeg kan se og høre folk under møderne - de kaj se jeg er på men ikke hører mig. Har prøvet at slå mic. til/fra i indstillinger - men det virker ikke. Har hørt at andre har samme problem.
PS - bruger alm. Skype internt uden problemer.
ole_madsen Ekspert
25. marts 2020 - 12:31 #1
Jeg kender ikke SfB på Mac, så følgende er ud fra en windows verdens betragtning:

Når du IKKE har skypemøde - så gå ind i indstillingerne for skype, under "Audio devices", og tjek at din foretrukne mikrofon enhed er valgt (Det vil ikke virke, hvis et møde er aktivt). Du vil også her kunne se på et måle-meter, hvor kraftig lyd du taler med, og dermed tjekke at mikrofonen virker.

Ofte sidder man med et headset med mikrofon - men den mikrofon Skype bruger, er den der sidder i den bærbare PC - og så vil folk ikke kunne høre dig (kun meget svagt).

Det er i 98 ud af 100 tilfælde problemet, når alt virker, bort set fra ens mikrofon.
Lars Praktikant
25. marts 2020 - 12:45 #2
Tak for dit svar, men jeg deltager kun som gæst (ikke logget ind som Office 365 bruger)
ole_madsen Ekspert
25. marts 2020 - 13:34 #3
Har du klientsoftwaren installeret, gælder det samme - uanset om du er logget ind eller ej. Bruger du den rene web-software, vil den nok prøve at bruge standard mikronfonen i systemet. - så du må ind og sikre dig at standard mikrofonen nu også er den du regner med... - hvordan det så end gøres :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er Danmarks bedste it-virksomhed: SAP-huset KPS Consulting vinder Computerworld Top 100 2020
Computerworld Top 100: KPS Consulting vinder Computerworlds Top 100-kåring i 2020. Det sker efter en årrække med galoperende vækst og ekspansion, der i de seneste år er kulmineret med kæmpe aftaler hos Coop og Elgiganten. Rejsen begyndte tilbage i 2014 med et milliardprojekt hos Salling Group. Få hele historien om det succesfulde tysk-danske SAP-hus her.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Har du evnerne og værktøjerne til at reagere hurtigt nok på nye input?
Det er uden tvivl et centralt succesparameter at have evnen og værktøjerne til at kunne reagere hurtigt og effektivt på vildtvoksende markeder. Vi har i løbet af 2020 lært, at der kan ske store ændringer, så derfor handler det især om at kunne handle hurtigere end nogensinde før. Det kræver i høj grad om at kunne tænke, analysere og organisere sig på nye måde og til nye markeder. Det handler om at være omstillingsparat, og det kræver i den grad både indsigt, en klar strategi og at organisationen kan anvende teknologi og data i nye sammenhænge. Forventningerne til værktøjerne og evnerne stiger, når de enkelte forretningsområder har brug for aktuelle data, og med de rigtige platforme og værktøjer bliver din virksomhed klædt på til, at kunne reagere hurtigere end nogensinde før. I dette whitepaper kan du, med udgangspunkt i en række IDC-analyser og modeller, få et tydeligt overblik over, hvordan en moderne analytics platform kan hjælpe din organisation.