jqrn Juniormester
09. maj 2020 - 13:16 Der er 1 kommentar

Ustabilt internet

Hej.

Jeg oplever ofte at jeg falder af internettet, specielt bemærker jeg det når jeg spiller. Jeg har god hastighed men når jeg tester med https://ping.canbeuseful.com/en#FAQ får jeg et meget tydeligt mønster: En række (15-25 stk ca) gode grønne målinger (under 50 ms) og så en enkelt rød (over 200 ms). Sådan bliver det ved.

Efter 600+ målinger:
min 35
avg 54
max 1186

Spørgsmål 1: Kan disse udfald i responstid forklare at jeg bliver smidt af mit spil?

Spørgsmål 2: Hvad gør jeg ved det?

Jeg har fiberbredbånd med to AP tilkoblet.

Jeg har også målt med winmtr. Her forstår jeg ikke resultatet, flere punkter har pakketab på 100%. Lige nu har min egen router faktisk også pakketab på 100% på trods af at jeg da er online og skriver dette.

pft
Jørn
jqrn Juniormester
09. maj 2020 - 14:54 #1
et par yderligere oplysninger efter at https://ping.canbeuseful.com/ har kørt lidt længere.

På et tidspunkt stoppede det helt, udslaget på grafen blev sort og målingen ophørte.

Efter genstart kørte det igen, mønsteret ikke så regelmæssigt men princippet om grønne og cirka 5% røde var det samme. Så pludseligt kom en hel stribe røde, måske igennem 2 minutter hvor der kun var enkelte orange og en grøn, resten rødt. Men det kom tilbage i grønt igen.

Så "noget" er ustabilt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Nomineret til Årets CIO 2020: Alan Jensen og Salling Group har investeret milliarder af kroner i kæmpe omstilling "Det lønner sig rent faktisk sig"
Nomineret til Årets CIO 2020: På toppen af den kæmpe milliardtransformation, som Salling Group har kørt igennem i it-landskabet, høster koncernen nu frugterne. To helt konkrete eksempler viser, hvad Salling Group og CIO Alan Jensen i dag er i stand til.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.