warlo Juniormester
13. maj 2020 - 11:47

Hjælp søges til livestream i browser (betalt opgave)

eg skal have lavet en livestream web app i en browser, hvor sælgeren kan oprette en livestream og sælge tøj. Jeg er selv programmør, men har desværre ikke tid til at lave livestream delen, så jeg håber der er En der kan hjælpe.

Jeg tænker at gøre brug af webrtc, da det gør det muligt for sælgeren at streame direkte fra sin webbrowser på side 1. Derefter skal kunden kunne besøge side 2, hvor den automatisk viser livestreamen fra sælgeren fra side 1.

Kunden skal IKKE kunne oprette en livestream tilbage til sælgere, men skal kun have mulighed for at kigge. Der vil muligvis være 50 - 100 brugere, der kigger med samtidig.

Streamingen skal være af høj kvallitet og være med lyd.

Vær venlig at gøre mig opmærksom på hvad du skal bruge af eksterne servere og ydelser, og hvad det vil koste.

Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Efter 24 år valgte Niels Elbek at fratræde posten som topchef i Elbek & Vejrup: Se her hvorfor
Gennem 24 år har Niels Elbek stået i spidsen for it-selskabet Elbek & Vejrup, som han har stiftet sammen med Lars Vejrup. Selskabet har kunne fremvise tocifrede vækstrater de seneste mange år, men alligevel takker topchefen nu af - se her hvorfor.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.