JonasM Praktikant
21. maj 2020 - 23:05 Der er 4 kommentarer

Skærm og grafikkort?

Hej derude,
Jeg har fået en pc der indeholder grafikkortet “geforce 960msi 2gb” jeg har dog ingen skærm. Vil gerne have en 144hz, men vil grafikkortet og skærm fint kunne arbejde sammen, eller skal jeg vælge en 60hz istedet? Specifikationer omkring grafikkortet findes her: https://www.msi.com/Graphics-card/GTX-960-GAMING-2G/Specification

Processoren er en intel 3 8100 hvis det har noget at sige.

Skal bruge pc’en til at spille Rocket league og udfra en video på youtube vil jeg komme til at ligge på ca 100fps

Er totalt ny til det her computer halløj, så håber der er nogen der kan give mig en forklaring på hvad hvad jeg skal være opmærksom på når jeg skal vælge en skærm.

Mvh Jonas
220661 Ekspert
22. maj 2020 - 07:41 #1
Jeg spiller slet ikke og sidder selv her bag en 60 Hz skærm.
Men jeg ved ud fra det jeg læser fra andre med dit spørgsmål, at den letteste vej til at komme i mål med 144 hz det er at bruge en displayport i både grafik kort og skærm. Det er den konstellation der nemmest får det til at spille.

Men inden jeg trykkede på opret, så så jeg at dit kort ikke understøtter 144 hz skærm, så med mindre du ikke senere opgraderer på det hele har du måske ikke brug for en 144 hz skærm??
Det vil jeg lade andre vurdere :-)
220661 Ekspert
22. maj 2020 - 07:44 #2
PS. Din cpu er jo heller ikke den hurtigste i følge siden her https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-8100+%40+3.60GHz&id=3103 men kan helt sikkert køre en del spil alligevel. Som regel så ligger flaskehals i spil på grafik og måske også på hvor godt et internet men har hvis man kører multiplayer.
JonasM Praktikant
22. maj 2020 - 18:37 #3
Tak for hjælpen 220661. Håber stadig der er en der kan uddybe hvad det betyder at mit grafikkort ikke understøtter 144hz. Betyder det at det slet ikke kan benyttes sammen? Vil det fungere decideret dårligere end 60hz? Vil det være det samme som hvis jeg havde en 60hz skærm? Eller vil det være lidt bedre i form af at min pc godt vil kunne yde ca 100fps?

Mvh Jonas
220661 Ekspert
22. maj 2020 - 18:59 #4
Ikke dårligere.  Du får bare ikke det fulde udbytte af skærmen.  Med hensyn til fps ved jeg det ikke. Der skal en erfaren gamer til at hjælpe dig :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag ATEA og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.