HrJensen12 Juniormester
30. maj 2020 - 13:03 Der er 2 kommentarer

Privatiser dit windows 10

Hej alle

Jeg er begyndt at se ned i hvordan det er muligt at disable så meget tracking fra windows 10 som muligt.

Noget tyder på at manuel ændringer bliver nulstillet efter nye opdateringer og har derfor fundet følgende programmer til at kunne gøre det nemmere for en fremadrettet for ikke at dele ud af ens private data til windows (måske naivt når windows sikkert kan følge med i alt alligevel :) )

Any ways jeg har fundet følgende programmer til at gøre det nemmere

WPD -The real privacy dashboard for Windows
&
O&O ShutUp10

Nogen der kan anbefale det ene frem for det andet eller måske bruge begge på samme tid?
220661 Ekspert
30. maj 2020 - 17:17 #1
Prøver selv at begrænse hvad der gives tilladelse til i Windows 10. Indstiller selv manuelt og tjekker jævnligt de private indstillinger. Har i sjældne tilfælde oplevet de er blevet ændret. Min version af Windows 10 er rippet for de pre installerede programmer man kan fjerne med Powershell.  Jeg har prøvet OO Shutup men droppede den da jeg fik problemer med boot efter jeg havde justeret derinde. Den anden du nævner kender jeg ikke.
Jhja Seniormester
31. maj 2020 - 00:19 #2
Kender ikke de to programmer. Jeg bruger Spybot Anti-Beacon som jeg næsten har glemt jeg har.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.