gastroworld Praktikant
15. juni 2020 - 08:41 Der er 1 kommentar

Hvad er det bedste system til nyhedsbreve?

Hej med jer.

Jeg leder efter et simpelt og nemt system til opsamling og udsendelse af nyhedsbreve. Er der nogle, der har et forslag? Jeg har planlagt at sende et nyhedsbrev ud en gang om måneden.

Det ville være fedt, hvis man kan integrere det både på sin side, men også i en popup. Jeg ved ikke, om det er noget, der er standard i forhold til valg af system, men det er i hvert fald det, jeg tænker konverterer bedst.

Er der en, der har et forslag? Har kigget på Mailchimp, men er i tvivl om, hvorvidt det er for simpelt eller ej. Kom gerne med fordele og ulemper ved de enkelte systemer, da jeg er helt blank.

MVH
Frederik - https://gastroworld.dk
a3-seo.dk Guru
16. juni 2020 - 16:32 #1
Vil absolut anbefale mailchimp.
Der ikke noget "for simpelt" over det. Kun et spørgsmål om at opsætte det til dine ønsker- for det kan det hele.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Find den rette model til din organisation: Ny guide til outsourcing er fyldt med tips & tricks
Mængden af outsourcede it-opgaver er steget støt over de sidste 10 år. Det giver mening, for samtidig er kompleksitet og forretningens forventninger til hastighed også steget. Men outsourcing er også et strategisk valg. For skal du hyre direkte, gennem en leverandør eller skabe dit eget sourcingselskab? Og hvad er fordele - og ulemper ved hver model? Det får du en række konkrete bud på hvor 5 relationship modeller og 3 prismodeller gennemgås og evalueres.