clausito Mester
23. juli 2020 - 18:25 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Samsung A51 - finde mappe "Music"

Dumme spørgsmål eksistere ikke, men ............
En god ven har købt en ny Samsung a51. Jeg overførte noget musik fra hendes PC til mappen musik på mobilen. Let via Stifinder. Her fandt jeg phone - musik - åbnede mappe og overførte musikken

Men jeg fandt aldrig mappen musik på mobilen? Den må jo være der?

Og når jeg googlede skulle jeg også finde "Samsung player". Let men jeg vil ikke oprette en google konto med mine kort-oplysninger. Ved godt de ikke charger mig

Hvad er det for noget bras jeg har rodet mig ud i
puren Ekspert
23. juli 2020 - 18:54 #1
hvis din ven ikke har en tilføjet en google konto på mobilen kan hun ikke få adgang til google play store, ligesom uden et apple ID på en iphone ingen adgang til app store.... men nede i hjørnet er der et punkt der hedder spring over man kommer til betalings delen, er det ikke smart???

har aldrig brugt Samsung player min egen favorit er til mp3 er VLC findes her https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc men ellers er der jo også google´s egen google music, både VLC og google music søger mobilen igennem efter hvor der ligger music
clausito Mester
24. juli 2020 - 10:46 #2
Tror din løsning er svaret. Jeg får besøg i morgen af veninden så det skal det afprøves. God weekend
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dramatisk tilbagegang i det samlede erhvervsliv - men i telebranchen går det meget godt
Den danske telebranche har foreløbigt klaret sig godt igennem coronakrisen, viser nye tal fra Danmarks Statistik, som Dansk Erhverv har analyseret. Omsætningen er hævet en smule, mens det samlede erhvervsliv er gået dramatisk tilbage.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Et kig på The Nordic 2020 Databerg Report
Cloud-teknologien har i sig selv ikke en lang historie, men dét den har ændret og udviklet på den relativt korte tid, er ganske imponerende. Med den udvikling er fulgt en forståelse for, hvad der kan opnås ved at etablere et cloud miljø, og specielt inden for de sidste 5 år er det gået rigtig stærkt. Der er ikke længere tale om en simpel data storage mekanisme, men et helt unikt forretningsredskab. En undersøgelse foretaget i 2015 og 2020 af Veritas og Vanson Bourne viser dog, at adoptionen af cloud i de nordiske lande, ikke er kommet så langt, som forventet for 5 år siden. Men markedsperspektivet omkring værdierne ved cloud services er modnet og de nuværende forventninger er mere realistiske. Men hvad er perspektiverne egentlig? Det kan du blive klogere på i dette whitepaper.