Alfred B Praktikant
13. august 2020 - 12:09 Der er 4 kommentarer

Google WiFi Mesh virker ikke direkte i stikket

Jeg har netop købt dette sæt: https://www.elgiganten.dk/product/smart-home/mesh-netvark/GWIFI3PACK/google-wi-fi-mesh-3-pakke-hvid

I dag har jeg en d-link WiFi router som sidder direkte via ethernet kabel i min hvide boks fra TDC.

Når jeg sætter Google WiFi i den hvide boks fra TDC i stedet for min d-link WiFi router, så fortæller Google at der ikke er internet.

Hvis jeg har d-link imellem den hvide boks fra TDC og mit nye Google WiFi Mesh, så virker alt fint.

Hvad gør d-link WiFi routeren i dette tilfælde og kan jeg ikke undlade den, eller købe noget andet mindre i stedet for?
ink Ekspert
13. august 2020 - 13:00 #1
Noget kunne tyde på, at du har slået DHCP serveren fra i TDC boksen, så den kun virker som bro. DHCP serveren i din separate router er slået til.
Hvis du ønsker at fjerne din d-link router, så skal du logge ind på TDC boksen og slå routerfunktionen til (DHCP server), så skulle mesh kunne kobles direkte på.
Jørgen B. Professor
13. august 2020 - 13:02 #2
Jørgen B. Professor
13. august 2020 - 13:06 #3
Jørgen B. Professor
13. august 2020 - 13:06 #4
Hopper af tråden
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.