larsgrau Seniormester
19. september 2020 - 22:16 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

Hvad er der galt her

Jeg har et input felt som ser sådan her ud

<input type="text" id="textbox" pattern="[0-8]{1}[0-9]{1}[0-5]{1}[0-9]{1}[0-9]{2}[E,N]{1}[0-1]{1}[0-7]{1}[0-9]{1}[0-5]{1}[0-9]{3}[S,W]{1}" title="Position format 545454N/S0101010E/W" required style="position:absolute;left:81px;top:197px;width:122px;height:16px;z-index:15;" name="own_pos" value="" tabindex="17" spellcheck="false" placeholder="561212N 0111212E">

Når jeg prøver at taste position 565656N0101010E kommer den og siger det er ikke rigtigt, hvad er der galt, nogen som kan se det ?
jens48 Ekspert
19. september 2020 - 22:52 #1
Et skud i tågen. Du har 6 cifre for nordlig position og 7 cifre for østlig position. Er det rigtigt?
Slater Ekspert
20. september 2020 - 08:15 #2
Dit problem er at dine verdenshjørner er i stykker.

Det første tal skal enten være øst eller nord, det andet skal være syd eller vest.
Det skulle nok have været nord/syd for det første og øst/vest for det andet.

Altså [S,N] og [E,W]
erikjacobsen Professor
20. september 2020 - 11:39 #3
Det er ikke en liste adskilt af kommaer, så  [SN] og [EW]

Hvis kommaet angives vil kommaet også være et lovligt input.

Yderligere er der ingen grund til at angive {1} hvis et element må forekomme een gang. Det er lovligt, men unødvendigt. så  [0-9]{1}  er det samme som  [0-9]
Slater Ekspert
20. september 2020 - 16:27 #4
Tak for tilføjelsen, Erik. Jeg så bare hvad problemet var, og holdt op med at tænke efter det.
larsgrau Seniormester
22. september 2020 - 08:35 #5
Ja, jeg fik mig kigge blindet på det *S*
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.