Luk70 Praktikant
21. september 2020 - 15:01 Der er 6 kommentarer

Seo

Hej
Hvordan får ,jeg vist min hjemmeside i Google.

https//sites.google.com/view/annoncesiden/start
thomas_bk Guru
21. september 2020 - 15:22 #1
kan du uddybe lidt mere?
Luk70 Praktikant
21. september 2020 - 18:33 #2
Ja, jeg vil godt have flere besøgende på,min website.
CRKrogh Ekspert
22. september 2020 - 11:42 #3
Det er en LANG snak - selvfølgelig med afsæt i SEO, men der er mange aspekter i det.

Har du styr på din målgruppe? Hvilke søgeord benytter de? Hvilke søgeord benytter dine konkurrenter? Hvordan opbygger du dine sider? Hvor og hvordan får du backlinks?

Dette er blot en hurtig håndfuld spørgsmål, men som du sikkert kan se, er det muligt at bruge en del tid på dem alle hver især.....
24. september 2020 - 14:33 #4
Jeg kan varmt anbefale bogen SEO-LEX af Thomas Rosenstand. Den giver dig en god basisviden, som du så kan bruge til at stå for det hele selv eller som klæder dig bedre på til at finde den rette til at hjælpe dig videre.
Anders Juniormester
25. september 2020 - 22:04 #5
For at få succes med søgemaskineoptimering skal du sætte ind på mange områder.

1) Først skal du have styr på det tekniske på din hjemmeside. Bagvedliggende kode, hastighed, url'er, meta tags, responsive-design etc.
2) Herefter skal du skrive gode titler, overskrifter og ikke mindst værdifuldt og gennemarbejdet indhold. Tænk artikler der er 1000-3000 ord lange og hjælper dine brugere bedst muligt.
3) Gode indgående links er stadigvæk en af de vigtigste faktorer når kommer til at få gode placeringer i Google.

Der er nok at tage fat på, men du kan finde alt info online. SEO podcast kan også anbefales :-)

/Anders
https://www.webdesigner.dk/
StefaNH Praktikant
28. september 2020 - 09:53 #6
Hej Luk70,

Hvis du ønsker flere organiske brugere inde på din hjemmeside, så skal du kigge på SEO. Organiske besøgende er dem som går på Google og skriver en søgefrase, for derefter at klikke ind på din side.

Du kan altid tage fat i os hos www.digimarketing.dk , så skal vi nok give et tilbud på både SEO og Google Ads.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.