Mas Praktikant
27. september 2020 - 13:13 Der er 2 kommentarer

Slå routerfunktion fra på technicolor Router/moden

Hej jeg har gennem TDC en technicolor tg799vn v2 og har netop købt Google nest router med 2 punkt devices. Jeg Har fundet ud af at Google routeren ikke kan tale sammen med en anden router, men har læst/set på YouTube at man kan slå routerfunktionen fra så den gamle technicolor kun fungere som modem. Telia har bekræftet at det er korrekt.
Jeg er kommet så langt at jeg er logget ind på routeren men går så i stå da jeg ikke ved hvordan jeg herfra slår routerfunktionen fra. (Mine it evner rækker ikke længere🙃)
Nogen der kan guide mig?
Bh Maria
ink Ekspert
27. september 2020 - 16:44 #1
Kender ikke lige dit modem, men normalt skal det hedde "bridge funktion".
Det betyder at routerfunktionen slås fra.
ink Ekspert
27. september 2020 - 16:48 #2
Lidt forvirret over du nævner både Telia og TDC. Det må være enten eller?

I denne Quickguide kan du se, at Telia kan levere bridge mode på port 4. Se under FAQ.
https://www.telia.dk/globalassets/erhverv/pdf/quickguide_technicolor_tg799vn_final.pdf
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.