lurup Ekspert
28. september 2020 - 22:16 Der er 5 kommentarer

Lave en spørgeskema

Jeg skal lave en spørgeskema til 200 elever

De skal næste være ens som i filen her
https://gofile.io/d/WVrOpM

Hvordan laver jeg det ?
Kunde navn kommer fra en  =LOPSLAG(B6;kunde!$B$1:$C$1153;2;FALSK)
ud fra kunde nr ( det ark skal være i samme mappe som de 200 spørge skemaer)
De forskellige der skal udfylde skemaet skal kunne sætte kryds i skemaet i de 3 kolonner.
Det er vigtig at jeg kan lave om i skabelonen og det ændre sig i alle skemaer.
igoogle Forsker
29. september 2020 - 08:03 #1
hvorfor laver du det ikke i forms ? eller andet spørgeskema system, så kan du få data opfang med det samme.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=x8vTmiIlSkqVmpsh0AX7aKHcXh1Ok-9IogYhah26UKxUNEk0RkpDWVFNSTVUWUNFTlpWMk5MRjhDSC4u
Jan K Ekspert
29. september 2020 - 08:16 #2
Enig med #1. Et spørgeskemaværktøj vil være langt bedre og nemmere at håndtere. Udover Forms kan du også bruge Google Analyse, som er ret nemt at gå til og som også opsamler data løbende. Du kan også lave gratis undersøgelser hos SurveyMonkey https://da.surveymonkey.com/.

Skal det være med Excel, kan det godt lade sig gøre, men hvad mener du med at det skal ændre sig i alle skemaer, når du laver om i skabelonen? Det kan vel ikke være efter at de er sendt? Og du læaver vel ikke et skema pr. deltager, men sender det samme til dem alle?

Ellers må du lige uddybe.
lurup Ekspert
29. september 2020 - 11:51 #3
Hej

Jeg bruger google sheet som næsten virker på samme måde som excel. dog er den online og jeg vil kunne ændre tekst eller stavefejl i min skabelon
kurtba Ekspert
30. september 2020 - 21:46 #5
#Hvad kan han bruge det til? Er det bare en reklame. Han har jo ikke spurgt efter en apv hos et firma, men hjælp til selv at lave noget, som handler om noget helt andet.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.