Avatar billede barth Professor
12. oktober 2020 - 13:53 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Reparation ETZ. Start / sluk computer 3 gange virker ikke. Fejlfinding.

Min systemgendannelse virker ikke fra kontrolpanelet, så i stedet bruger jeg denne: https://ibb.co/zQwYnVB . Normalt når man starter og slukker computeren 3 gange får man et blåt billede som vist her https://ibb.co/zQwYnVB med fejfinding, avancerede instillinger, systemgendannele m.v.

Men det er holdt op med at virke på min Acer Aspire.Uanset hvor mange gange jeg slukker og tænder igen, logger den blot på normalt.

Så er den en der ved hvordan man kan komme ind i "den blå side" på anden måde, eller hvordan jeg kan få computeren til at gøre det igen?
Avatar billede ole_madsen Ekspert
12. oktober 2020 - 14:09 #1
Microsoft kan have ændret måden - eller du får sluttet PC´en for tidligt eller for sent. Microsofts egne muligheder er beskrevet her: https://support.microsoft.com/da-dk/help/4026206/windows-10-find-safe-mode-and-other-startup-settings
Avatar billede barth Professor
12. oktober 2020 - 14:23 #2
Hej Ole. Jamen det var helt fantastisk. Det løste mi problem. Tusind tak. Det anede jeg ikke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester