johnbr Novice
11. november 2020 - 15:52 Der er 3 kommentarer

Mails forsvinder

Jeg har en gmail konto og når jeg modtager mails så får jeg dem både på min Iphone og på min Mac. Jeg læser dem på telefonen og sletter dem derefter.

Problemet er, at jeg gerne vil beholde dem på min Mac, men der forsvinder de også. Hvordan undgår jeg det?
kurt54 Ekspert
11. november 2020 - 16:10 #1
Bruger du en app eller læser du dem i en browser ?
ink Ekspert
11. november 2020 - 16:49 #2
I en browser skal du logge på din G-mail konto. Under indstillinger - Videresendelse og POP/IMAP skal du (for IMAP) ændre indstillinger for hvad der sker med mails ved sletning - "arkiver meddelelsen" (ikke sletning). I dit mailprogram på din Mac optræder der så en mappe, der hedder arkiv og herunder en undermappe: G-Mail alle mails.

Kontoen på din Mac skal være oprettet som IMAP og i indstillinger for konti i Apples mailprogram skal der indikeres, at slettede mails skal arkiveres i G-mail (alle mails).
johnbr Novice
11. november 2020 - 20:01 #3
INK

Nu fandt jeg løsningen. Hvis jeg sletter mailen på Iphone inden jeg har markeret mailen som læst på mac, så slettes den også der
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Millionvis af Android-apps har kurs mod din Windows-pc: Forstå hvad Microsofts ’Project Latte’ går ud på
Microsoft forsøger atter en gang at få Android-programmer til at fungere med Windows 10. Spørgsmålet bliver, om de nye bestræbelser vil åbne op for en kattelem eller en ladeport af nye apps til Windows 10 økosystemet.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.