ErikHg Ekspert
02. december 2020 - 14:58 Der er 4 kommentarer og
2 løsninger

Fjederbøjler til ophængning af værktøj på tavle

Jeg er i gang med at lave orden i mit værktøj, og har derfor købt nogle spånplader med hvid laminat. Jeg har anskaffe nogle magnet skinner, men vil også gerne have nogle bøjler til at hænge skruetrækkere op på. Jeg har været i både Stark, Silvan og Fog , men desværre uden held. Jeg har for 4-5 år siden købt nogen sådanne bøjler men nu er de tydeligvis ikke til at skaffe. Det er NKT der laver den.
Jeg har taget et par fotos således det er nemmere at se hvad jeg mener.

https://ibb.co/Y77G9Nt

https://ibb.co/g6dHyZW

Jeg håber at nogen kan hjælpe.

På forhånd tak.
ErikHg
klaudi Professor
02. december 2020 - 15:13 #1
klaudi Professor
02. december 2020 - 15:16 #2
ErikHg Ekspert
02. december 2020 - 15:28 #3
Jeg har et spørgsmål vedr. Carl Ras: kan man handle der som privatkunde, eller er det kun firmaer? Jeg synes i hvert fald det lyder som om de t er der de har de rimeligste priser.
Jeg takker mange gange for de hurtige svar👍👍👍

Mvh.
ErikHg
klaudi Professor
02. december 2020 - 15:42 #4
Jeg tror da at man kan handle der privat, prisen bliver godt pebret med diverse tillæg + moms + levering! 261,- men det er så os for 25 stk.
ErikHg Ekspert
02. december 2020 - 17:07 #5
Hvis man regner det sammen er det ikke så galt alligevel. Jeg kan huske da jeg for 4-5 år siden købt samme slags fjederbøjler var der kun omkring sølle 5-6 stykker i en blisterpakning, og den var dyr nok. Nu har jeg i hvert fald bestilt en pose med 25 stk. 25 mm, og så er det bare at vente så jeg kan komme videre med projektet :-)
Jeg synes bare at det er ringe, at man er nødt til at have så meget besvær, når de tre nævnte byggemarkeder handler med NKT´s produkter, og tidligere har solgt denne vare.
ErikHg Ekspert
09. december 2020 - 15:19 #6
En lille opfølgning: Fjederklemmerne (betegnet værktøjsclips) blev bestilt og kom et par dage efter. Jeg bestilte 25 stk. De blev leveret med skruer og de er alle blevet sat op. De findes også i adskillige størrelser, så nu er der kommet orden i tingene.
Det er bare uforståeligt, at man ikke bare kan købe dem i en almindeligt byggemarked😲
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.