dogtown Seniormester
14. januar 2021 - 19:45 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Problemer med at få DELL WD15 til at spille sammen med KVM switch

Hej!Den seneste tid har jeg købt en række kabler fra jer. For at få min KVM switch til at virke mellem en stationær og en dockingstation til to skærme og tastaturJeg har en StarTech.com 2port Dual DisplayPort USB KVM svitch. Dockingstation er den DELL WD15Stationære virker nu efte lidt bøvl ;-) Men jeg kæmper med få det til at spille mellem DELL WD15. Den har en HDMI, en Mini DisplayPort og en VGA port. KVM swich har Displayporter.

Mine skærme har en HDMI og en VGA port. HDMI bruges nu af stationære. Jeg har fået til at switch til at få liv en skærm med mini displayport. Ønsket er jo at bruge begge skærme. Grunden til DW15, er at jeg har flere laptopper som bliver brugt.
Bud på om det kan lade sig gøre?
ErikHg Ekspert
14. januar 2021 - 21:32 #1
Hvad mener du med "Hej!Den seneste tid har jeg købt en række kabler fra jer".🤔

Hvem er det præcis du har købt kablerne hos?
dogtown Seniormester
17. januar 2021 - 14:20 #2
Sønnike kom til at lave et opslag ved en fejl. Da han skulle låne computer og sende en mail. Så dette spørgsmål er ikke relevant. Beklager fejlen.
ErikHg Ekspert
17. januar 2021 - 15:24 #3
Det er bare en såkaldt "fejl 40"..... den kender vi alle til😉
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.