CMH Praktikant
18. januar 2021 - 14:25 Der er 1 kommentar

Automatisk Mix

Hej

Jeg sidder og skal lave en event kalender.
Der er ca. 30 aktiviteter som skal mixes automatisk i årskalenderen.

Jeg har oprettet en liste med de 30 valgmuligeder og jeg ønsker:

1: At listen mixes i kalenderen
2: At jeg kan ændre fra dag til dag uden at ændre resten af kalenderen, gerne fra en rulleliste i kalenderen

Jeg håber nogle kan hjælpe og, at det giver menign :)

Vh.
Cecilie
Mads32 Ekspert
09. februar 2021 - 16:06 #1
Hej
Jeg kan se at der ikke er nogle der har reageret på dit forespørgsel. Jeg vil godt prøve at hjælpe dog, men så skal du uploade din fil, og eventuelt give lidt mere forklaring, eller ender det med en lang korespondanese med spørgsmål og svar.  Vi kan jo ikke læse dine tanker.

Du kan uploade en fil ved hjælp af gratisprogramET "DROPBOX".

m v h  mads32
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.