ArneV Praktikant
23. januar 2021 - 16:42 Der er 1 løsning

Data fra excel i word dokument (sammenkædning)

Jeg har problemer med at undgå linjeskift når jeg bruger "Indsæt speciel" med data fra et excel regneark (bruger sammenkæd) i en word-fil. Der kommer et linjeskift inden data fra excel bliver indsat.

Arne ønsker der ser sådan {datafraexcel} her ud

Men det kommer til at se
{datafraexcel}
sådan her ud

Kan i hjælpe ?
lene-fredborg Ekspert
23. januar 2021 - 17:47 #1
Hvis det udelukkende er tekst, der skal indsættes, kan du undgå de tomme afsnit før og efter ved at vælge ikke-formateret tekst, når du indsætter. Hvis du derimod skal bevare f.eks. tabelkanter, kan du ikke undgå de tomme afsnit.

Se svaret fra Neha Singh i denne tråd (engelsk): https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/linking-excel-cell-to-word-without-the-newlines/422fdba7-5685-4613-af2c-4be5392dfdd9
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.