Ducky Novice
10. februar 2021 - 22:55 Der er 2 kommentarer

Min mus scroller ned over skærmen

Kære læser, brugere og andre :)
Jeg har virkelig brug for et hjælpende råd som jeg faktisk kan bruge til noget.. her i dag mens jeg sad og arbejdede på en arbejdsopgave begyndte min computer pludselig af sig selv at "scrolle" ned over skærmen med musen selvom min touchpad er slået fra på min computer.. det sker flere gange og nu har jeg prøvet at rense både tasterne på computeren for at se om jeg kunne få snavs væk, renset musen og tjekket alle de indstillinger jeg kunne komme i nærheden af, men har på fornemmelsen at det kun er et spørgsmål om tid før den begynder på det igen...
Er der nogle herinde der har en forklaring eller løsning på HVORDAN man blokere det ? for jeg kan ikke rigtigt arbejde på min computer så længe at det problem bliver ved med at opstå.

Hvis nogle har en forklaring eller løsning så lytter jeg gerne og tager gerne imod et hjælpende råd over min mail som er følgende.. Olsenkristian86@outlook.dk

Hilsen Kristian
michael_stim Ekspert
11. februar 2021 - 09:17 #1
Når den scroller af sig selv plejer der at komme et lille ikon på skärmen, som viser at man har klikket på autoscroll. Det er ikke det der er sket? Det plejer at aktiveres med et klik på scrollhjulet på musen. Man deaktiverer på samme måde.
Ducky Novice
11. februar 2021 - 13:44 #2
jeg synes bare at jeg har prøvet stortset alt hvad der efterhånden var muligt, men det sker bare bevist hvis jeg sidder på en anden hjemmeside og prøver at skrive med folk, så hopper og danser musen bare op og ned sådan at jeg ikke kan skrive med folk.
fik i går at vide at det kunne skyldes en fejl med bundkortet, men det tænker jeg bare lyder lidt voldsomt da mit nærmest er nyt :O
for jeg tænkte selv at det kunne skyldes at mit touchpad var blevet slået til igen, men når jeg kigger under indstillinger for den så kan jeg se at den er slået fra - da jeg alligevel aldrig brugte den men kun en trådløs mus.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?