Avatar billede visto Professor
24. februar 2021 - 21:27 Der er 2 kommentarer og
2 løsninger

Google translate knapper på mit site virker ikke mere

Jeg har på min hjemmeside seks flag, et for hvert af de sprog jeg anser for vigtigst at kunne oversætte siden til. Når jeg klikker fx på det italienske flag, giver det url'en http://translate.google.com/translate?u=https%3A%2F%2Fmin-hjemmeside.dk%2F&hl=da&langpair=da|it&tbb=1&ie=UTF-8
MEN der oversættes til engelsk, også selv om de google-bokse, der vises har indstillet sig til Oversæt Fra: Dansk Til: Italiensk.
Hvis jeg vælger at ville oversætte til fransk, indeholder url'en langpair=da|fr i stedet for langpair=da|it for italiensk og så fremdeles med de forskellige sprog.

Kan man ikke længere bruge denne google-translate løsning? Eller er der sket en eller anden ændring, der gør, at mine koder ikke længere virker?
Avatar billede claes57 Ekspert
25. februar 2021 - 08:34 #1
https://translate.google.com/intl/da/about/forbusiness/
så de vil nok bare have penge for det...
Avatar billede visto Professor
25. februar 2021 - 11:04 #2
Tak for svar.

Jeg har på den baggrund valgt at stryge flagene og nøjes med at beholde det link, der gør, at man kommer ind på google-translate og derefter skal vælge sprog. Det kan man åbenbart stadig uden at skulle betale.
Avatar billede claes57 Ekspert
25. februar 2021 - 11:16 #3
Husk lige, at det er https://translate...
Avatar billede visto Professor
25. februar 2021 - 12:37 #4
Tak for den også.
Så fik jeg opfrisket, hvordan den url dannes. Det er åbenbart en kodepakke fra google med link og bagvedliggende javascript, og det var i scriptet at http skulle ændres til https.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester