Anders Praktikant
25. februar 2021 - 13:35 Der er 1 kommentar

Optimering af CLS relaterede problemer

Jeg driver https://www.mininvesteringsguide.dk/ (i WordPress) som efterhånden er blevet lidt træg at loade.

Jeg har undersøgt sagen, og det var især billeder, som fyldte for meget. Det er nu fikset, men den loader stadig ikke så hurtigt, som man kunne ønske.

Hvilket værktøj (gerne et WordPress-plugin) vil i anbefale til at løse CLS-relatederede problemer? Bruger Optimole og Nitropack til at optimere og komprimere siden samt et let-vægts tema (Salient).
keysersoze Guru
25. februar 2021 - 17:45 #1
Ved første kald til siden svarede serveren først efter næsten 2 sekunder - enten sker der noget tungt data-arbejde eller også er webserveren ikke helt skarp/vågen. Derudover så foretages 95 requests på i alt 3,7MB, heriblandt 36 js-filer og 27 css-filer, det må kunne combines og minifies bedre - på undersider bliver det endnu værre. For mig at se er der simpelthen alt for meget meget forsøg på lir, der ødelægger både loadtid og i sidste ende også brugeroplevelse. Du sætter også cookies uden at jeg har givet lov.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Beosound Level er et retro-vidunder, der tør tænke nyt og gammelt
Test: Det er både nye tanker og klassiske dyder, der forenes i den nyeste kreation fra Struer. Resultatet er overbevisende og dyrt.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.