Avatar billede henning78___no Praktikant
19. april 2021 - 21:45 Der er 6 kommentarer

enklest måte å få billån?

hallo! Prøver meg på en norsk post her. :-) Jeg flytter til København i juni ifm jobb og skal bo her i en god del år fremover... Lurer i den forbindelse på hvordan man enklest kan få billån? blir helt avhengig av bil her. I norge har vi tredjepartsportaler som typ https://lånfordeg.no/ o.l hvor man enkelt får tilbud av flere banker på den type lån man ønsker. Finnes noe lignende i Danmark?? Om ikke, tips til bank?

Takker.:)
Avatar billede poko1 Ekspert
20. april 2021 - 07:32 #1
Hva med at du kontakter banken der du mottar lønn fra arbeidsgiveren din i forbindelse med arbeidet ditt.

Kanskje bør arbeidsgiveren din kontaktes i forbindelse med sikkerhet i forhold til lånet ditt!


Hva med at du kontakter banken der du mottar lønn fra arbeidsgiveren din i forbindelse med arbeidet ditt. Kanskje bør arbeidsgiveren din kontaktes i forbindelse med sikkerhet i forhold til lånet ditt!
Avatar billede poko1 Ekspert
20. april 2021 - 07:40 #2
Office Word fejler!
Skrevet i Word og kopieret og sat ind.
https://ibb.co/5vzSQPH
Avatar billede claes57 Ekspert
20. april 2021 - 08:25 #3
den enkelte sælger/kæde har finansieringsløsninger (lån/leasing) så det aftaler du bare der. Toyota plejer at reklamere med, at de har meget billige lån.
Avatar billede poko1 Ekspert
20. april 2021 - 08:41 #4
Jeg tror nu ikke det er så let som udlænding!
Avatar billede stjans Professor
20. april 2021 - 09:02 #5
Hej og velkommen til DK :-).

Prøv eventuelt her:

https://www.lendo.dk/
Avatar billede michael_stim Ekspert
20. april 2021 - 11:24 #6
#5
Er nok hvad du söger, men i og med du ikke har väret bosat i DK får du nok en höj credit score og dermed höje renter, hvis du i det hele taget får godkendt.

Har du tänkt på privat leasing? Eller få din nye arbejdsgiver til at hjälpe dig?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.