Avatar billede ps76 Forsker
04. maj 2021 - 23:44 Der er 1 kommentar

falsk "ven"

Fik en hilsen fra et famliiemedlem i udlandet, men blev klar over efter en kort snak, at det ikke var den pgl., trods billede og profil m.m. Han spurgte om jeg havde fået en mail fra CDFI...hvilket gjorde mig mistænkelig, og så forsvandt "han". Har blokeret ham efterfølgende, og skrevet til den rigtige ven, at der er en anden som giver sig ud for ham.
Andet jeg bør gøre? Er det min, eller min rigtige vens pc, der er hacket?
Avatar billede ejvindh Guru
05. maj 2021 - 08:06 #1
Det KAN være, at vennens PC er hacket. Men det er også forholdsvist nemt at afskibe en email, der ser ud til at komme fra andre end en selv. Men i så fald skal man stadig kunne gætte, at I to har en indbyrdes releation, og hvis dette ikke er offentligt tilgængeligt nogle steder, så er der nok en vis sandsynlighed for, at vennen har "besøg" på sin computer.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.