Avatar billede Isabel Praktikant
02. december 2022 - 05:54

Spørgsmål til besked central numre!

Hej.

Jeg har været udsat for en eller anden slags hacking på sms. Nu forsøger jeg så at finde ud af hvad der egentlig foregår, for der sker virkelig mange mærkelige ting.Det er startet med at der er ifølge vores opkaldslister er sendt en sms til et nr vi ikke kender, men ingen af os har i virkeligheden sendt en sms og kan se at det passer med hvornår vi har sat simkort i vores tlf. Ved nogle sms samtaler forsvinder en del af sms beskederne ud i den blå luft, andre gange har modtagere aldrig fået vores sms beskeder og vi modtager heller ikke fra dem selvom de er sendt og leveret osv. På vores opkaldslister kan jeg også se at der er opkald som slet ikke bliver registreret. Det ser ud som om at det hænger sammen med den eller de som jeg mistænker for at have noget med dette at gøre. Min familie og jeg har pt Lebara, vi har alle forskellige mobil telefoner. Derudover kan jeg se de her sms central numre, dette nr er 40699921. Er de her sms central numre afhængigt af hvilket netværk det hører under eller er der forskel på hvilke telefoner man bruger eller hvordan hænger det lige sammen? For når jeg undersøger hvilke teleselskaber, telefoner og netværk vores kontakter har, så ser det overhovedet ikke ud som om der er nogen sammenhæng.

Er der måske en der vil være så tålmodig og venlig at skærer dete ud i pap for mig? Lebara kan kun svare mig på vi nok har været udsat for spoofing og anbefaler vi blokere bestemte numre og det undre mig lidt, for det første jeg kan google mig frem til og læse er lige præcis at man ikke kan blokere de numre?
Håber min forklaring giver en lille smule mening:)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester