Avatar billede jhc Nybegynder
05. februar 2002 - 12:10 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Error creating window in user32.exe

Ovenstående fejl får jeg når jeg bruger et program med mange komponenter på. Programmet er udviklet i Delphi 1 og fejlen opstår kun når man kører Windows ME - 2000 og nyere kører uden problemer. Er der nogen der ved hvad fejlen betyder
Avatar billede martinlind Nybegynder
05. februar 2002 - 12:15 #1
For mange comp. på din form, i d1 og winME er der problemer med resources hvis du har for mange comp. på din forms, løsningen kan være ikke at autocreate alle dine forms, men create og free'e efter behov

/Martin
Avatar billede jhc Nybegynder
05. februar 2002 - 12:32 #2
Jeg opretter først skærmbilledet med tilhørende componenter når der er behov for det - dvs. de autocreates ikke. Men jeg har en komponent som jeg mener at kunne spore at give problemer. Komponenten består af et enkeltlinie tekstfelt med en knap på.(knappen er placeret inde i tekstfeltet). Tidligere har jeg også haft problemet i Windows 98 - men det er forsvundet efter at vi gik fra autocreate forms metoden.
Avatar billede martinlind Nybegynder
05. februar 2002 - 12:35 #3
Så prøv at droppe den comp. og se om det ikke hjælper
Avatar billede jhc Nybegynder
05. februar 2002 - 12:37 #4
Det kan desværre ikke lade sig gøre. Men det er nok den eneste løsning. - lidt modstridende. Men vi bruger komponenten i et program som der er mange kopier af.
Avatar billede jhc Nybegynder
19. marts 2002 - 16:38 #5
Back to cender
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester