Bulletproof v. 2.15 spørgsmål
Ved ikke om det er den korrekte kategori, men ellers må co-admin flytte det.Jeg er en lille privat ftp server som benytter sig at Bulletproof 2.15.
Når nu jeg har en bedste ven logget på og hans dwload eller upload er færdi, så er linie til hans computer (ftp program) stadig åben, spørgsmåket er nu - hvordan kan jeg undgå det? Kan jeg lukke forbindelsen når han er færdig? Hvor indstiller jeg det i Bulletproof?
