ahs_person Nybegynder
12. august 2003 - 22:19 Der er 15 kommentarer og
1 løsning

dot.tk domæne

Jeg har fået fat i et dot.tk domæne, men fatter ikke helt, hvor man skal uploade sine filer.

Jeg har hørt noget om, at man skal have noget webplads et eler andet sted. Hvor får man det?
schaefner Nybegynder
12. august 2003 - 22:22 #1
Du skal have din sidel liggende et andet sted. Det kunne f.eks. være her:
http://whitehat.dk/
http://www.1go.dk/webhotel/

mvh. Jesper Sørensen
schaefner Nybegynder
12. august 2003 - 22:23 #2
pcfreakdk Nybegynder
12. august 2003 - 23:15 #3
det jeg mener er, det man kan bruge .Tk til er at dække over et f.eks langt domæne.. www.friserverplads.dk/???????????????

Og derved gøre det nemmere..
thomasledet Nybegynder
13. august 2003 - 00:43 #4
eller bare kontakte et "rigtigt" webhotel og betale for at få en ordenlig service osv... men jeg antager udfra valget af gratis domænenavn, at dette ikke har nogen interesse...

http://www.netsite.dk
http://www.azero.dk (de er dog blevet hacket fornylig, men måske de har lært noget af det)
http://www.scannet.dk (hvis du er til asp)
http://www.comsupport.dk
http://www.cubeshosting.dk (rimeligt ny)
ahs_person Nybegynder
13. august 2003 - 14:12 #5
Hvad så, hvis jeg gerne vil have noget plads et sted, hvor man også kan anvende php og asp gratis. Hvor kan man det?
thomasledet Nybegynder
13. august 2003 - 14:34 #6
hvorfor både php og asp?
ahs_person Nybegynder
13. august 2003 - 14:36 #7
Eller bare php, for det er det, som jeg vil komme til at bruge mest.
snuseren.dk Nybegynder
13. august 2003 - 14:45 #8
Jeg har selv et .tk domæne (Nr. 2 domæne) og du skal først oprette et .tk domæne, og derefter angive hvor dit webhotel ligger.

Find et gratis webhotel her, http://www.internetplads.dk/ jeg kan dog ikke anbefale FriServerPlads.dk, da de er nede 30-40% af tiden (ca), og er ekstrem langsom. Jeg kan heller ikke anbefale .tk domæne, da de er meget langsomme, og der kommer popup reklamer hver gang man går ind på siden. Køb hellere et rigtigt .dk domæne, og jeg kan anbefale flg. udbydere:

www.cliche.dk
www.struernet.dk
www.dkwebonline.dk
www.scannet.dk

bare ik b-one.nu !

// Anders
pcfreakdk Nybegynder
13. august 2003 - 14:46 #9
HVIS , det skal være gratis så kan du få et HER www.frac.dk ´med 50MB plads og PHP..  som så kommer til at se sådan her ud [www.?.frac.dk]
saddam_hussein Nybegynder
13. august 2003 - 14:47 #10
b-one fejler ingen ting, men det gør cliche derimod.
pcfreakdk Nybegynder
13. august 2003 - 14:47 #11
er der noget galt med B-one?? <-- Anders
thomasledet Nybegynder
13. august 2003 - 15:01 #12
ingen grund til at pylre over, at man får, hvad man betaler for... 1kr/måned eller hvad det nu koster, så kan man ikke rigtig tillade sig at brokke sig. havde det nu været en 50'er, så måske... var det 500kr så helt klart!
snuseren.dk Nybegynder
13. august 2003 - 19:21 #13
pcfreak.dk ->> http://www.eksperten.dk/spm/326599

Se evt. osse her: http://www.eksperten.dk/list.phtml?Esession=32dd6b0dac0c767979be371b876e77ee&method=and&excerpt_on=1&searchtype=txt&words=b-one

Ved godt at der osse er mange der brokker sig over Cliche, men jeg har haft dem i over et år nu, og det er det bedste jeg har haft, og har aldrig nogen sinde haft problemer, deres support er suværen, og dejlig hurtig oprettelse, og er næsten aldrig nede. (Måske max 30 min om året). Jeg har før haft ScanNet, dkwebonline, og struernet, de var alle sammen gode, men med de priser Cliche har, og har lige så god oppetid, og service som de andre kan man lige så godt vælge dem. Jeg betaler 10.- om måneden for at få et kanont webhotel, med 150 mb plads, til både MySQL, mail, og web, dvs. at jeg ialt får 450 mb server plads, og understøtter en hel masse, bla. PHP, som de fleste nok har brug for, eller asp. Man vælger selv..

Og til AHS_person ->> Det kan ikke betale sig at bruge de gratis webhoteller, og domæner, de er altid nede, og meget langsomme. Jeg kender en der har hosting på friserverplads, og 50% af gangene kan jeg ikke komme ind på siden, fordi serveren har en meget høj nedetid. Man kan altså heller ikke forlange mere, for et gratis webhotel, man kan da i det mindste klage, når man betaler for det :o)

Så opret et eller andet billigt webhotel på cliche til 1.- om måneden excl. moms, og køb et domæne evt. et .com domæne, som koster 1 øre i oprettelse, og derefter 100.- om året, eller et .dk domæne til 140.- i registrering, og derefter 75.- om året inkl. moms, så har du et "rigtigt" domæne, og et super webhotel :o)

// Anders
Jannik Novice
29. april 2017 - 09:27 #14
Nogen der ved om der stadig er problemer med at få et .com domæne til at ranke i Danmark ? - f.eks. http://boligadvokat.com
Patrick Praktikant
21. august 2017 - 13:56 #15
Jannik:

Vi har ingen problemer med at ranke på https://thagaard.org/

Det er dog et .org domæne, men ift. ranking på google, også på side 1, har vi ingen problemer andet end at skrive indhold der er relevant.
Chris W. Praktikant
14. september 2018 - 19:50 #16
Hej Jannik

Som udgangspunkt nej. Der kan være en inddirekte indflydelse i form af en lavere CTR i de organiske resultater, hvis det er din målgruppe foretrækker .dk over .com domæner. Hvis ikke, så er det helt underordnet og du kan sagtens holde dig til .com.

Jeg har en kammerat der deler lidt gode SEO tips her hvis du skulle ønske at følge op på det -> https://prymadigitalmarketing.com/category/seo/

- Chris
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM kommer med kortfattet kommentar: "Vi påtænker at nedlægge cirka 90 stillinger"
IBM bekræfter nu, at selskabet internt har annonceret, at det vil nedlægge omkring 90 stillinger. Den amerikanske virksomhed forsøger at nedbringe antallet af stillinger, lyder det.
Computerworld
Danske tech-topfolk blæst bagover efter besøg i Kina: Danmark er nødt til at gøre noget
Danmark skal i den grad op i gear, hvis ikke vi skal køres helt bag ad dansen af Kina, lyder det fra bekymrede danske techfolk efter besøg i Kina.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.