Folder redirect.
Jeg har lige tilsluttet en ny klient på min SBS server 2003. Når jeg vælger at redirecte dokumenterne til en central placering på serveren vælger den, at lave den centrale placering + "user" my documents. Hvordan får jeg den til IKKE at lave denne ekstra mappe.På én af mine klienter kan jeg på selve WS i egenskaber for dokumenterne vælge at flytte placeringen, men det kan jeg ikke på den nye WS. Hvad er årsagen til det?
