Avatar billede pnd Nybegynder
23. februar 2006 - 10:48

Opgradering af PHPNuke til nyt cms

Hej Eksperter

Vi her en side (www.soulportal.dk), der kører en old gammel version af PHPNuke (tror det er version 4,4). Versionen opfylder til fulde vores behov, men vi har været så uheldige at blive hacket, og den irriterende person bliver ved med at drille os - og det holder naturligvis ikke. For at slippe af med problemet, har vi overvejet at opgradere eller skifte til et andet cms.

Spørgsmålet går nu på om der er nogle, der har praktisk erfaring med denne proces. Vi ved ikke om vi overhovedet behøver at opgradere, eller kan vi bare luge ud i koden eller hvilket nyt cms der i givet fald det mest velegnede til at overtage fra Nuke.

Vi har mange data i vores database, og det er en forudsætning, at de kan genbruges uden problemer. Der er desuden mange billeder med tilhørende html-henvisninger, der helst også skal overflyttes.

Vi har en anden udbyder, hvor vi kan oprette et online testsite.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester