Udrulning med BDD2007. Afslut med reboot / Logoff
Jeg anvender BDD2007 fra Microsoft til udrolning af Windows Vista på et domæne. Dette fungerer fantastisk, men jeg har en detalje jeg gerne vil have på plads.Når installationen af Vista er afsluttet står PC'en logget på med lokaladministrator og "final summary" over installationsprocessen vises.
Jeg vil gerne have at der logges af PC'en (alternativt at den genstarter), så den er klar til at brugeren kan logge på.
Jeg har overvejet at sætte "SkipFinalSummary=Yes" i CustomSettings.ini, men hvordan får jeg den til at reboote?
