XP Pro Reinstallation
Når jeg vil reinstallere XP Pro via opstartsmenuen på CD'en, giver den mig følgende muligheder:[R] - at reinstallere, hvilket ikke hjalp på mit problem (beskrevet grundigere her http://www.eksperten.dk/spm/772328).
[Esc] - at lave en ny installation af Windows XP oven i den gamle.
Når jeg prøver den nye installation, giver den mig følgende advarsel:
"Hvis du fortsætter, vil den eksisterende Windows-installation blive overskrevet.
Alle filer, undermapper, brugerkonti, programmer, sikkerheds- og skrivebordsindstillinger for denne Windows-installation vil blive slettet. Mappen "Dokumenter" blive muligvis også slettet".
Mit spørgsmål er så, hvor meget den rent faktisk sletter hvis man vælger at fortsætte?? Sletter den min gamle bruger, og sletter den nogle af mine installerede programmer?
