AD & workstation ? brugerdata ?
Et simpelt spørgsmål, jeg har to servere som er installeret som stand alone servere, jeg har nu lavet et "domæne" på den ene server med AD og hele pivtøjet og vil nu melde den anden server ind i dette domæne?Da jeg har oprettet vores brugere på begge servere med samme navn og password (da medarbejderne tidligere skulle bruge begge server)hvad sker der så nu når jeg "samler" disse to servere?
Det ene sted er brugerne oprettet som "users" på maskinen og på den anden er brugerne oprettet i AD?
Bliver disse "users" smidt ind i min nye AD?
