-sofus- Nybegynder
08. maj 2007 - 11:21 Der er 6 kommentarer

Problemer med & tegn i rss feed

Jeg er ved at lave et RSS feed, men har problemer med & tegn i feedet.

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<rss version="2.0">
<item>
<title>hest & test</title>
<link>hesten.dk</link>
<description>hest & test er godt</description>
<pubDate>24 dec 2007</pubDate>
</item>

Det sjove er, at jeg kan godt bruge & i description, men for fejl på siden, hvis det indgår i title.
08. maj 2007 - 11:55 #1
Du skal vel:  <title>hest &amp; test</title>
Skriver du selv teksten ud mellem tags?
-sofus- Nybegynder
08. maj 2007 - 12:21 #2
Tjow den mulighed kan vel godt bruges, det er dog værdier er trækkes ud af en database med php, så skal lave noget kode der laver alle &'er om, håbede bare at man kunne ændre encoding eller noget, når det virker i description, burde det også virke i titel
08. maj 2007 - 12:33 #3
Ok - men nej, det er en forkert konklusion. Og det er modigt af dig at kaste dig ud i noget, du ikke ved noget om ;)  Lad andre gøre arbejdet, fx: http://www.phpclasses.org/browse/package/2957.html
janegil Nybegynder
08. maj 2007 - 14:58 #4
Det er nok feil i description også, hvis du kjører en validering på det. Det er forsiktig sagt mange feil som ikke blir stoppet av fx Internet Explorer.
-sofus- Nybegynder
20. august 2007 - 09:50 #5
Er lige igang med en hovedoprydning.

Tak til alle som har deltaget, hvis nogen mener de fortjener point, så smid
et svar, ellers forsvinder de sammen med udlandsgælden (;
-sofus- Nybegynder
20. august 2007 - 09:50 #6
svar
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.