Avatar billede jingle_jim Juniormester
27. november 2007 - 17:51 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Overlib delt i to

Hejsa

Nogen som kan hjælpe mig med at lave en overlib. Jeg skal have lavet en overlib with a caption, tror jeg det hedder...  http://www.bosrup.com/web/overlib/ har et eks på det jeg gerne vil have: ... or perhaps one with a caption. Jeg har downloadet noget fra hans side, men det er bare en kæmpe kode eller en masse koder.. og det kan jeg slet ikke overskue.. jeg har leget lidt med en simpel overlib her.. og der fylder koden stort set intet.. www.tenniscamp.dk/camps2.htm.

Jeg vil dog gerne have en lidt pænere overlib - håber I kan hjælpe..
Avatar billede jingle_jim Juniormester
27. november 2007 - 17:52 #1
I skal ikke tage jer af den store sorte boks.. det er noget andet jeg leger lidt med..
Avatar billede roenving Novice
27. november 2007 - 17:56 #2
Brug scriptet fra den fulde pakke, så kan du nemlig kalde og få hvadsomhelst ud af det !-)

-- at hans kode er _meget_ omfattende skyldes browser-forskelligheder, som koden derfor skal bruge rigtig mange kræfter for at udligne !o]

-- og at bestemme, om der er en caption på, gøres jo fra kaldet (ofte en onmouseover-ting !-)
Avatar billede jingle_jim Juniormester
27. november 2007 - 21:09 #3
men jeg forstår ikke hele den pakke.. der er jo 11 filer..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.