Avatar billede orca Nybegynder
19. februar 2008 - 10:17

Connection forcibly closed by host

Jeg er begyndt at få nogle sporadiske SqlExceptions:
System.Data.SqlClient.SqlException: A transport-level error has occurred when sending the request to the server. (provider: TCP Provider, error: 0 - An existing connection was forcibly closed by the remote host.

Det sker både i mine Windows services og ASP.NET websites, forskellige steder uden tilsyneladende sammenhæng.

SQL Serveren er relativt busy det meste af tiden med en gns. Batch Requests/sec på ca. 400. Alle andre counters for SQL'en ser sunde ud.

Min teori løber på at jeg er løbet ind i backlog size begrænsningen som er på 5 std. Eller muligvis SynAttackProtect problemet:
http://blogs.msdn.com/sql_protocols/archive/2006/04/12/a-special-gne-general-network-error-messages-when-running-sql-server-after-installing-service-pack-1-for-windows-server-2003-and-tcp-registry-key-synattackprotect.aspx

Jeg kan ikke finde noget information der viser hvordan jeg kan trace min TCP backlog size i SQL'en, eller om det skulle være SynAttackProtect loftet jeg rammer. Det er en produktionsserver så det er ikke muligt blot at genstarte løs for at prøve værdier. Nogen der har erfaringer med lignende?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester