flejn Nybegynder
22. oktober 2008 - 22:44 Der er 3 kommentarer

Kan ikke vise PNG filer

Hej Eksperter.

Jeg har et problem med at min computer ikke vil vise PNG filer.
Problemet er opstået pludseligt og alle billeder både online og offline der er i PNG format kan ikke vises. Den viser bare et kryds.

Hvad kan dette skyldes?
På forhånd tak.
palle_pirat Nybegynder
23. oktober 2008 - 03:00 #1
Dit problem lyder meget mystisk, men jeg søgt lidt på google og fandt noget som måske kan bruges: http://www.winhelponline.com/articles/202/1/PNG-images-are-not-displayed-on-Web-sites-in-Internet-Explorer.html
palle_pirat Nybegynder
24. oktober 2008 - 03:04 #2
Kan det bruges?
flejn Nybegynder
05. november 2008 - 18:05 #3
Det virker ikke. Når jeg prøver at kører filen får jeg denne besked:
"Filen kan ikke importeres: Ikke alle data kunne skrives til registreringsdatabasen. Systemet eller andre processer har åbne nøgler"
Hvad gør jeg?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Computerfans' paradis kæmper for livet: Nye nørder har indtaget Tokyos elektriske kvarter
Reportage: Tag med til Akihabara, der har været kendt som Tokyos elektriske bydel. Kvarterets gamle omdømme er under pres. De gamle boder med komponenter til selvbyggerne er kommet kraftigt i undertal, mens de nye nørder er rykket ind.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Vil strejkende it-folk kunne lægge hele Statens It ned? "Det har vi ingen kommentarer til," lyder den kryptiske melding fra Statens It
50 it-medarbejdere hos Statens It truer med at nedlægge arbejdet i sympatistrejke. Vil det betyde, at Statens It går ned?
Statens It nægter at svare.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.