flejn Nybegynder
22. oktober 2008 - 22:44 Der er 3 kommentarer

Kan ikke vise PNG filer

Hej Eksperter.

Jeg har et problem med at min computer ikke vil vise PNG filer.
Problemet er opstået pludseligt og alle billeder både online og offline der er i PNG format kan ikke vises. Den viser bare et kryds.

Hvad kan dette skyldes?
På forhånd tak.
palle_pirat Nybegynder
23. oktober 2008 - 03:00 #1
Dit problem lyder meget mystisk, men jeg søgt lidt på google og fandt noget som måske kan bruges: http://www.winhelponline.com/articles/202/1/PNG-images-are-not-displayed-on-Web-sites-in-Internet-Explorer.html
palle_pirat Nybegynder
24. oktober 2008 - 03:04 #2
Kan det bruges?
flejn Nybegynder
05. november 2008 - 18:05 #3
Det virker ikke. Når jeg prøver at kører filen får jeg denne besked:
"Filen kan ikke importeres: Ikke alle data kunne skrives til registreringsdatabasen. Systemet eller andre processer har åbne nøgler"
Hvad gør jeg?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"
Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Roadmap til din digitale forretning
Digital transformation er på alles læber, men flere virksomheder er usikre på hvordan man rent faktisk kommer i gang. I dette whitepaper gennemgår vi en case fra den britiske online retail branche, hvor vi ser, hvordan I opnår en operationel og konkurrencemæssig fordel.