Avatar billede mamasushi Nybegynder
01. februar 2009 - 02:01

Søger fleksibelt galleri til JOOMLA! Helst uden kodeskrivning

Jeg sidder og skal bruge et galleri til Joomla 1.5, og opgaven skal helst være færdig i morgen, men forslag senere hen er meget velkomne også:

1/ Det skal kunne genbruges/vises i flere artikler/moduler men hver især med deres eget unikke galleri (dvs. genbruges men hver især med sit eget galleri, uafhlngigt af de andre gallerier)

2/ Der skal være thumbnails (den helst selv genererer - hjemmesiden er til en der ikke er teknisk overhovedet og han skal derfor kunne opdatere det og let kunne udvide med flere gallerier der så indsættes i forskellige pre-lavede artikler/moduler)

3/ Mulighed for at se større billede når man trykker på et thumbnail (eks. via lightbox el. blot som en større udgave oven over thumbs)

4/ Ved tryk på det forstørrede billede skal der kunne linkes til anden side/artikel, der evt. også har sit eget galleri

5/ Allerhelst skal det kunne opdateres og laves nye med super simpel oprettelse af nye gallerier (læs: Helst ingen kode men noget der minder om at oprette mapper i windows)

Jeg er selv helt ny, så der skal helst ikke være for mange bugs i
(dem jeg ellers er faldet over der virker som om de kan det de skal, er der en del dårlige anmeldelser på, hvilket bekymrer mig lidt)

Håber virkelig er er nogen der har nogle gode forslag jeg kan tjekke ud, det haster temmelig meget...

:)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester