jakobkaa Praktikant
26. januar 2010 - 10:30 Der er 5 kommentarer

Batteriet, bundkortet eller adapteren?

Hej folkens

Jeg har en fem år gammel Zepto Z4050, som stadig spinder som en mis, når den vel og mærke kan tilsluttes strøm.

Et problem der nok ikke kan løses er, at min zepto ikke holder længere end 10 min på batteriet (før 4.5 time). Men når jeg tilslutter den adapteren vil den meget sjældent lade op, men begynder bare at bippe og siger lavt batteri. Når jeg tager strømstikket ud og tilslutter det igen kan jeg til tider få det til at virke igen, men ti minutter efter går den på batterimode igen.

Når jeg nogen gange piller eller flytter ledningen kan det hjælpe, men det er ved at være irriterende i længden at skulle tage strøm fra og til hele tiden. Selve computeren kører perfekt.

Lyder det som et problem med batteriet eller er det selve strømstikket, der vel højst sandsynlig er sat fast til bundkortet? Eller kan det simpelthen være min ledning/adapter, der er ved at sætte træskoene?

Hvis jeg får løst dette problem er det som at få en helt ny computer igen.

De bedste hilsner

Jakob fra Aalborg
26. januar 2010 - 13:45 #1
test den med det her program - det reparerer ikke noget men det sladrer

http://www.mydigitallife.info/2009/08/12/download-free-batterycare-to-monitor-laptop-battery/

m.v.h
jakobkaa Praktikant
26. januar 2010 - 19:18 #2
Tak for linket, men jeg blev ikke sønderligt klogere. Min computer går død, selv om batteriindikatoren viser 99 %.

Anyone?
27. januar 2010 - 07:59 #3
jamen det indikerer måske så at det ikke er batteriet men noget andet og det er sådan man må starte


http://list.driverguide.com/list/company3199/index.html
jakobkaa Praktikant
27. januar 2010 - 17:23 #4
Tak for din besvarelse. Er der hjælp at hente i dit link? Jeg har lige formateret og geninstalleret computeren med alle driverne til min Zepto.

Er der drivere, der har noget med batteriet at gøre?
27. januar 2010 - 17:44 #5
nej der er ikke driver til batteriet
læg den ind og brug den som en test for at blive klogere på om dit batteri er optimalt og er det "det" kan du bare fjerne det eller hvis du bliver træt af det

det kunne jo indikere om dit batteri var tjenelig til udskiftning
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.