Avatar billede blacktiger Nybegynder
27. december 2010 - 21:07

Hurtig nordeuropæisk host med shell-adgang

Hej Der

Jeg leder efter en godt sted at hoste mine kunders hjemmesider, men jeg mangler ærlig talt et godt sted. Ind til videre foregår det ofte sådan at når jeg laver en hjemmeside for en kunde har han/hun enten selv købt et webhotel hos one.com eller jeg har hosted vedkommende på min egen private server.

Problemet er dog at one.com ofte bliver sløve så snart man ikke kører mere end de helt basale php-scripts og har begrænsede tekniske muligheder.
Min egen server kan naturligvis alt hvad jeg ønsker, men jeg hader at skulle tænke på andre folk hele tiden når jeg roder rundt på den. Roder jeg for meget med firewallen eller skal jeg teste en anden webserver går deres hjemmesider ned hvilket naturligvis ikke er holdbart for nogen af os.
Jeg kunne naturligvis blot købe en til, men ærlig talt gider jeg ikke stå for vedligeholdelsen af serveren og vil gerne have det uddeligeret til nogen der har folk til at holde øje med den klokken 4 om natten og ikke også bruger deres servere som legetøj.

Her er mine krav:

1) Hastighed betyder (næsten) alt. Det er hvad mine kunder (og deres kunder) lægger mærke til, og mine erfaringer med billige hosts som one.com er at de bliver sløve så snart man sætter et semi-tung system på benene. Desuden giver jeg ikke noget der står for langt væk rent geografisk.

2) Stabilitet er naturligvis også vigtigt.

3) Jeg vil meget meget gerne have shell-adgang da deet gør min hverdag tusind gange lettere.

4) Pris er naturligvis en faktor for nogen. Har man råd til at hyre en til at lave ens hjemmeside har man naturligvis også råd til at betale mere end 9dkk/mdr, men derfor er der jo ingen grund til at blive snydt.

Håber på at få en række gode forslag.

Håber i har nogle gode forslag
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester