Avatar billede dama06ac Nybegynder
07. oktober 2011 - 11:26

automatik i regneark - VBA

Hej,

Jeg er ny her, og synes ikke jeg fandt svaret på mit problem. Måske er det simpelt, måske ikke. Jeg ved ikke hvor præcis jeg skal være i nedenstående beskrivelse.

1: Jeg skal overføre data til mit regneark fra en anden fil. Den anden fil rummer en masse faneblad, som alle rummer samme struktur.

I stedet for at klikke på hver enkelt celle i fanebladene og indsætte en simpel reference, søger jeg en metode der kan gøre det hurtigere.

f.eks. Mit faneblad:

(Afdeling)    Omk. sted      Omsætning      egne timer
BR              999999          10000          500


Det hele tages fra "BR Public".

F.eks. afdeling tages fra O6, omsætning fra O14, egne timer fra O18 os så fremdeles til O50. Dvs. kun mellem O6-O14 springes der 8 rækker.

Når disse så er tastet ind på "min" række i min arbejdsfane, er det meningen når jeg går ned i en række (ny afdeling), at der tages for det næste faneblad, fra min den anden fil.

Håber i kan hjælpe.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester